Welkom op REBRaalte.nl

De stichting Raalter Evenementen Beveiliging (REB) is een groep vrijwilligers die in Raalte en omstreken de beveiliging verzorgt van diverse evenementen.

Onze vrijwilligers oefenen deze taken uit als hobby, meestal gewoon naast hun normale arbeid. Ze zijn uiteraard in het bezit van een diploma beveiligingsmedewerker. REB is mede daardoor in het bezit van een door justitie uitgegeven ND nummer en is daarmee bevoegd hetzelfde werk te verrichten als iedere andere particuliere beveiligingsorganisatie.

Ook zijn wij gecertificeerd voor het regelen van verkeer zowel bij kleine als grote evenementen, zoals optochten, concerten en festivals.
Onze goed gemotiveerde vrijwilligers doen hun werk door de taal van de regio te spreken en lossen voorkomende situaties waar mogelijk op een gemoedelijke manier op.

Wij zijn voorzien van goed materieel en beschikken zelfs over een eigen Mobiele Centraalpost.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Alles begint vrijwillig. Ook bij REB.
bullet2.gif Alles begint vrijwillig. Ook bij REB.

Als vrijwilligersorganisatie neemt REB deel aan de actie 'Alles begint vrijwillig'. Deze actie is door de provincie Overijssel in het leven geroepen om meer aandacht te vragen voor vrijwilligerswerk.

Dat vrijwilligerswerk er in vele soorten en maten is, bewijst REB op elk evenement waar zij aanwezig is maar weer. Met onze vrijwilligers beveiligen wij menig evenement in de regio of regelen wij het verkeer. Aangezien ook REB altijd meer gemotiveerde mensen kan gebruiken, houden wij op donderdag 22 april 2010 om 20:00 een informatieavond. Tijdens deze avond zullen wij u meer vertellen over wie wij zijn en wat wij doen. Deze informatieavond is bedoeld voor mensen die interesse hebben om ook als vrijwilliger bij REB aan de slag te gaan.

Wilt u bij deze avond aanwezig zijn, stuur dan een mailtje naar info@rebraalte.nl
of meldt u aan op http://www.allesbegintvrijwillig.nl/reb
Beheerder on zondag 28 maart 2010 - 17:04:00 | Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk
REB genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2009
bullet2.gif REB genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2009

Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs!

REB is voor deze prijs voorgedragen door de organisaties van Stöppelhaene en Ribs & Blues, Carnavalsvereniging de Stöppelkaters en door de heer Zoon, burgemeester van Raalte.

Voor meer informatie, kijk op:
http://www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl
Beheerder on maandag 31 augustus 2009 - 10:38:44 | Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk
REB op zoek naar nieuwe medewerkers
bullet2.gif REB op zoek naar nieuwe medewerkers

Om onze dienstverlening aan de Raalter evenementen ook voor de toekomst zeker te stellen, is REB voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bieden je de mogelijkheid een blik achter de schermen te werpen van de evenementen waarbij wij betrokken zijn.

Wij beveiligen evenementen met een gezellige maar bovenal gemotiveerde groep mensen.
Je kan echter niet zomaar als beveiliger over straat, daarvoor is opleiding vereist. Uiteraard verzorgen en betalen wij deze opleiding voor jou.
Vrijwillig is echter niet vrijblijvend. Wij vragen van jou inzet en de bereidheid om deze opleiding te volgen en deze opleiding bij ons in de praktijk te brengen.

REB zoekt zowel vrouwen als mannen tussen de 20 en 60 jaar die hier serieus hun hobby van willen maken.

Lijkt het je wat om als vrijwilliger betrokken te zijn bij het beveiligen van evenementen? Lijkt het je wat, maar wil je eerst meer informatie?
Neem contact met ons op, of vraag het ons op een evenement.

info@rebraalte.nl

Beheerder on zaterdag 03 februari 2007 - 12:41:27 | Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Date / Time

Welkom

REB Raalte

© REB 2007